fredag 20 mars 2009

Bonustävling 6: bloggrunda

Visst är det skoj att få kommentarer i sin blogg? Och det är vad bonustävling 6 går ut på: surfa runt i minst 10 olika bloggar och lämna en kommentar i var och en (och det ska inte vara kommentarer där man säger "Vad fint" i varenda blogg utan PERSONLIGA kommentarer till var och en!!). Surfa gärna runt till bloggar ni inte besökt innan, för det är lite tanken bakom den här utmaningen: att man kanske hittar nya favoriter och inspirationskällor. Därför är det ju bra om ni lägger till er blogg i det här inlägget så man vet vart man ska leta!

Den här utmaningen håller på tills hela Femkampen är slut, dvs lördagen den 28/3 kl 23.59.
När ni har surfat runt i bloggarna lämnar ni en kommentar i det här inlägget där ni berättar vilka bloggar ni besökt. Ni får en bonuspoäng för varje blogg, max 10 poäng dock.

Surfa på och ha en fortsatt trevlig kväll!
/Marie

12 kommentarer:

Anna Smid sa...

Hej!
Nu har jag kikat runt i bloggarna som är listade (12 st) i föregående inlägg. Försökte lämna kommentar i alla, men en del krånglade så jag vet inte om kommentaren kom fram som den skulle.

Essmo sa...

Nu har jag varit in hos alla bloggar här nedan (tror det var 16 st) Va många duktiga scrappare det finns! Har hittat massa finfina alster! =)

Nicola sa...

Nu har även jag haft en bloggrunda hos alla som var med på listan - 16 stycken tror jag. Hittade en massa fint och kommer besöka många igen!

ScrapHorse - Åsa sa...

Oj vad skoj det här var! Hittade massor av nya fina bloggsidor!
Har nu gjort en rejäl sväng bland alla dom i det tidigare inlägget...

Millas blogg sa...

Nu har jag varit inne och komentreat hos alla som var med på listan hittils!

Underbart med inspiration man fått nu!!!!

Anonym sa...

Nu har jag varit inne och tittat i 17 bloggar (fick jag de till...) Oj va kul de var att titta på allt fint som alla har gjort. Hittade många nya favoriter! Kram

Eyovine sa...

Nu har även jag tagit mig en bloggrunda... besökte alla på listan och kommenterade där det föll sig naturligt att säga något... å det gjorde det hos de flesta =D

Lena/Bertil sa...

Nu har jag kikat runt i alla (19) bloggarna och lämnat kommentarer hos de flesta. Tyvärr så gick det inte hos alla, men ni ska veta att jag försökt!
Det är ju sjukt vad många duktiga och fantasifulla människor det finns där ute i landet, man blir ju så imponerad och inspirerad. :)

Hobbydraken sa...

Nu har jag varit runt i alla bloggarna som är på listan! Fått massor med inspiration och några jag kommer att besöka igen :-)

Teres sa...

Tycker att jag surfar runt på galet många bloggar. Så när jag gick igenom blogglistan här på ca 18 bloggar så blev jag förvånad när det enbart ca 2st som jag besökt tidigare. Vilket dessutom var ruggigt länge sedan.

Så jag har med andra ord fått massvis med ny inspiration:)

Hegu sa...

Nu har jag hälsat runt i alla bloggar i listan här nere. Det var några få bloggar där jag inte kunde lämna någon kommentar...men annars så har jag lämnat en personlig kommentar hos alla.

Kul utmaning!

Helen

Teamjes sa...

Jag har tittat in till alla på listan och gisses vilken inspiration man får. Har nog lämnat tassavtryck överallt också !