torsdag 26 mars 2009

DT-alster

Jag blev så inspirerad av alla fina och kreativa bidrag som har kommit in till Femkampen så jag blev sugen på att testa utmaningarna själv. Jag hade en del kvar från förra DT-paketet jag fick av Angelika så jag började med att göra en LO enligt bingobrickan.
Raden jag valde var den med häftklamrar, akrylfärg, swirls och tyg. Papperen kommer från Making Memories, filttyget från Creative Café. De fina tygblommorna är från Maya Road och swirlen har jag gjort av halvpärlor från Kaiser. Övriga dekorationer som jag använt är spets ur eget förråd som jag sytt fast, en vintagebild jag skrivit ut från nätet och en pappersblomma som jag gjort av flera lager boksidor.

Några närbilder på detaljer:
Sedan försökte jag mig på att göra tre kort också, jag fick dock ihop ett kort och så blev det två placeringskort som jag ska använda när vi har gäster hemma på middag snart. Det blev inget kort med annorlunda form, tur att jag inte var med i tävlingen *hihi*.

Även här papper från Making Memories, filttyg från Creative Café och blingstenar från Kaiser. Bokstavsstickers från SEI. Sedan har jag använt lite wellpapp och knapp från eget förråd.

Så ska vi se om jag kan göra nåt av de andra utmaningarna också! Allt material hittar ni förstås i butiken.

/Marie

2 kommentarer:

Essmo sa...

Vilken härlig layout !Underbart foto! Coolt med blomman..

Lena/Bertil sa...

Jag håller med föregående talare, vilket underbart foto och layouten är ju kanon-fin. Härliga färger och fin-fina detaljer!