torsdag 8 oktober 2009

Tags!

Det är så roligt att göra fina tags eller etiketter som de också kan kallas =)
Idag visar vi ett helt gäng med tags och hoppas ni finner lite inspiration!

Dessa tags som följer är helt vanliga lite beiga från Reprint, de är embossade med clearpulver och sedan infärgade med distressdynor. Färgerna som använts är faded jeans, peeled paint och aged mahogany. Fjärilarna är gjorda med Perfect Pearls så de skimmrar så fint!
Rosor från Inkido som fått lite färg från distressdynan på sig och blad från YouDo.
De här tagsen kommer från Inkido och de skimmrar i pappret, superfina! Här är stämpeln embossad på cardstock och sen är det snöflingor gjorda med perfect pearls. Snöflingebrads även dem från Inkido och rhinestones från Reprint. Utstansade guldstjärnor.


Och här samma som de första men här har vi ingen embossing på....


Och sist men inte minst så visar vi ett kort där vi använt de nya papprena från Kaiser. Serien heter Duchess och de är så fina! Textstämpel från Inkido likaså rosorna. Pearls från Reprint och swirlstämplarna som använts på de olika alstren kommer från Kaiser och är ett clearstampset med 5 olika stämplar.

Och blev du nu sugen att testa på att göra fina tags kan du komma på kurs hos oss! Kika under kurser och träffar i webbutiken.

/Angelica

4 kommentarer:

Anita sa...

Hej goa vännen!
Men på vad mycket fint du visar. Jag blir jättesugen att komma på kurs. Ska genast kolla tiderna.
Förresten jag var inne och kollade din tygtavla. Kanonläcker. Viss är det kul att på ett enkelt sätt får nåt som man är rätt ensam om? Jag menar hur vanligt är det att man väljer samma tyg?
Ha det gott. Jag saknar dej så jag tittar nog in till dej snart.
Stor kramis

Emma sa...

Hej kompis!!!
Åh vad rooligt att Norge ordern har kommit nu!! Blir ju allt lite köpsugen, men bara lite...;)
Här är det jämna plågor, ha ha!
Ska faktiskt ringa mitt försäkringsbolag i morgon, är ju försäkrad från topp till tå så nåt borde man ju få.... Och så ska jag ringa till patientombudsmannen, de kan nog lotsa mig vidare........ Å Kirurgen som opererade mig ska ringa åxå så jag ska försöka å prata med honom med...

Har nog inte ork för att bege mig till stan i morgon, skulle vilja men jag borde tat lugnt.... kanske att jag åker i å beställer kakel å tittar in men inget pysslande släpas med....

Gjorde en canvas igår till några kompisar som fått sin dotter... å några icke fotade lo....

Kram på dig!!

Ida sa...

Vilka vackra tags!!!
De är så läckra.
Tur att man ska på kurs hos Dig snart. Tänkte egentligen inte ge mig in i embossingens värld men nu verkar det som ett omöjligt faktum...
Hade gött!
Ida H

klockor kopior sa...

Det var bara för fake panerai sex månader sedan som Omega senast uppdaterade Constellation Gents 'kollektion med en stor ansiktslyftning fake hublot på alla fronter. Nu ska vi se Omega Constellation Gents 'klockkollektion få nya 41 mm varianter med uppdaterade fake seiko väskor, urtavlor och rörelse.
Innan du får några idéer är rosa knappast "det nya svarta", men man kan inte låta bli att imponera på det kombinerade fake rolex gumptionen och den tekniska lämpligheten som det tog för Hublot att producera denna rosa Big Bang i samarbete med designföretaget Garage Italia. Det är faktiskt inte första gången fake Rolex Hublot samarbetar med den italienska kundanpassningen och kulturella navet - de två namnen producerade en speciell blåklädd Classic Fusion (kallad ”Infinitely Blue”) 2019, drömt upp av varumärkets kreativa rolex replica chef Lapo Elkann. Men den här gången är kollaps byggd ovanpå Hublots populära Big Bang-plattform, med ett titanfall rolex kopia som har anodiserats i "Millennial Pink", en färg som har sett massor av lufttid under det senaste decenniet i Wes Anderson-filmer, såväl som i olika modekretsar (ser replika klockor på dig, Marc Jacobs, Gucci och Balenciaga), trots att han är en som även Pantone inte riktigt kan tycka komma överens om. Är det bleka Dogwood rolex kopior 13-1404? Candy Pink 14-1911 TCX? Eller kanske Rose Quartz 13-1520?