måndag 2 mars 2009

Deltävling 2: kort

Deltävling 2 är en korttävling. Här ska ni göra ett litet "kortkit" med TRE olika kort. Dessa kort ska ha något gemensamt, som gör att man kan se dem som en helhet. Det kan vara ett specifikt tema (t ex runt ett dop?) eller att ni använt ungefär samma material och färger till alla tre osv. Egentligen vill jag inte ge fler exempel för jag vill att ni gnuggar kreativitetsknölarna ordentligt själva nu.
Men alltså: i det slutgiltiga resultatet ska man se en HELHET - hoppas ni förstår mitt resonemang?
Minst ett av korten ska ha en ANNORLUNDA FORM (alltså inte vanligt rakt format). För övrigt är det valfria format som gäller.
Veckans bonusprodukt som genererar 5 extrapoäng är nålar/pins. (Behöver bara finnas på ett av korten för att få bonuspoängen)

I den här deltävlingen är det ok att ta ett foto på varje kort, om ni inte anser att man ser det slutgiltiga resultatet ordentligt på ett foto. Men jag vill understryka att det underlättar för oss om ni skickar endast ett foto på allt (och har detaljer infällda i huvudbilden), men som sagt: det är valfritt.

Förminska era foton till max 600x600 pixlar och döp gärna filerna till "Deltävling 2 _ert namn/nick", för det underlättar också för oss!
Maila in dem till hildasrum@spray.se senast lördag 7/3 kl 23.59. Har ni frågor och funderingar, ställ dem gärna i det här inlägget!

Lycka till!!

5 kommentarer:

Millas blogg sa...

Oj vad spännande och kul utmaning det blev denna vecka. Ska bli spännande att se vad alla hittar på!

Mahlin78 sa...

Superrolig utmaning! :-)

Maritha // Dilorf sa...

En jättesvår utmaning ju!! Men jag har en idé. Hoppas jag hinner bara.. :)

sari hänninen sa...

jag deltar, givetvis!!!!
väntar ivrigt på allas bidrag... :-)

Essmo sa...

Åh va kul det här är! Nu har jag skickat in mina kort.. =) Skall bli jättekul & se vad alla hittar på..