onsdag 17 juni 2009

Gäst DT - Karin/Essmo

På tredje plats i Femkampen och gästDT för juni blev Karin Sundqvist, mer känd som Essmo här på nätet. Så nu ger jag över ordet till Karin :-)


Vilket underbart paket som damp ner i brevlådan härom dagen.. Underbara papper å rubons från Pink Paislee (enchanting), band, blommor, bling å alfabete. Å dessa ursöta stämplar från Hildas.. riktigt härliga produkter helt i min smak ;)

Lo 1: DÄR

Först gjorde jag en LO som handlar om hur svårt det är få min dotter att titta in i kameran.. Förutom Pink Paislee papper har jag använt blommor från YouDo, quickutz die Leaf Vine å Leaves(som jag la ett lager med Crackle accents på) minirosor,prickigt orgazaband, pins från Maya Road, bling å halvpärlor(som jag strödde runt blommorna) fjärilarna klippte jag ut från ett Pink Paislee-papper...

Detalj -närbild på blommorna.

Närbild på texten som jag skrev ut på cardstock från datorn.


Kort 1: FLICKA

Här har jag använt stämpeln Tindra på Moln, tyckte den passade så bra på ett kort till en nyfödd tjej.Trädet som är en rubons från Pink Paislee får symbolisera livet tänkte jag ;)...Även den lilla fjärilen är en rubons. Av rosa organzaband gjorde jag en söt liten rosett ...

På återseende imorgon! /Essmo

3 kommentarer:

Pia sa...

Wow vilka härliga grejor! Jag gillar lila, men har svårt att själv skapa ngt i dessa färger, men Du har verkligen lyckats....Jättefina grejor!
Kram Pia

Bertil sa...

Jisses vad roligt det är att se vad du har hittat på och man blir ju förstummad :). Helt sjukt fina fina saker. Du är så duktig på det här med blommor och färgen rosa!

pysselninjangittan sa...

insidan på kort 2 blev ju helläcker!