torsdag 18 juni 2009

Tack Karin/Essmo!

Essmo gästdesignar....

Lo 2: LISEBERG


Denna LO handlar om när vi var på Liseberg för första gången med Saga.
Det var verkligen en hit!
Det träliknande pappret från Pink Paislee är kanon för journaling... Även här har jag använt qk´s Leaf Vine med Crackle accents.Satte även fast lite rosa organzband med prickar i blomman å så lite bling runtikring.. även här blandade papper från Pink Paislee.(kaninen är från Qk)


En detaljbild på blomman.

Kort 2

Här har jag använt en rubons i stället för stämpel, det är himla smidigt när man kan göra det ;)Den passade ju otroligt bra till dessa papper som såklart oxå är från Pink Paislee..Minirosor å Qk´s löv igen med crackle accents....å så ett par orzanzaband...


Jag slarvar väldigt mycket med att göra insidor på de kort jag gör,men har börjat skärpa till mig.. det är ju lika kul som å göra utsidan ;) Jag skar till ett papper i samma mönster som på utsidan, som jag sedan gjorde ett hål i, där jag tänkte att man kan skriva en hälsning."Ringen" som blev över fick pryda den andra sidan tillsammans med ett organzaband..

Kort 3

Här har jag använt den härliga stämpeln TrollElla. Jag färgla den med promarkers i orange å grönt så att den skulle matcha pappret. Jag snurrade ett organzaband runt det träliknande pappret..å så lite minirosor..

Även här gjorde jag en insida med papper som blev över å så rosa cardstock med en rubon på så man kan skriva en liten hälsning...

Hoppas att jag har kunnat inspirera er litegrann här hos Hilda, det har varit jättekul å skapa dessa alster! Så in i shopen med er nu å frossa runt bland alla härliga produkter ;) Kram Karin/essmo =)

Vi på Hildas Rum vill nu passa på att tacka Karin/essmo för sitt gästspel hos oss. Tack för superfina alster och härlig inspiration!

1 kommentar:

Bertil sa...

Ser att inspirationen har flödat...och resultatet blev ju kanon. Vad smart att använda rubons-istället för stämpel. Det får jag nog ta och prova. Du är en sann ispirationskälla!