måndag 13 juni 2011

NY DT-tjej och Skärgårdsliv med Maja DesignHej på er!

Idag har jag den stora äran att få presentera en NY DT-medlem hos Hildas Rum!
Ni känner nog igen henne för under våren har hon varit gäst DT här hos oss =)
Och vem pratar jag då om? Jo de superduktiga kortmakerskan

Linda Strömberg!


Linda har ju även designat de jättefina stämplarna för Hildas Rum från Pieces by pieces, vi har fortfarande ett par ark kvar!
Så välkommen Linda, kul att du ville va med i gänget! =)
Nu lämnar jag över ordet till Linda.
/Angelica


Hej!

Nu har jag fått bli DT för Hildas Rum och gissa om jag blev glad när jag fick frågan (tog ingen sekund alls att nicka på huvudet och tacka ja:)

Så här kommer nu mina första DT-kort.
Jag fick en beställning från en kollega som skulle gå på bröllop och som ville att det skulle gå i marint tema. Gissa om det var lägligt att Hildas Rum precis fått in Maja Designs nya underbara pappersserie Skärgårdsliv! Hela gänget inhandlade jag utan att tveka (specialpris om man köper hela serien, så passa på).

Ibland är själva pappret så fint att målat motiv känns överflödigt. Däremot fick hjärtstansen från Martha Stewart vara med som dekorkant mot en liten vikning. Textstämpel från Pieces-arket.

Retropunchade blommor, band, halvpärlor och en passande metallknapp med texten "Pacific" som jag hittade i mitt (knappt) använda syskrin.

Insida på samma marina tema. Snäck- och bubblorstämplar från Pieces och litet budskap om kärlek. Spellbinder med plats för egen hälsning är inhandlad hos Hildas, så klart!
Rolig detalj att papprets nederkant på ena sidan har lattitud/longitud, så istället för att slängas fick de bli dekor över insidan av kortet.

Det andra kortet fick också gå i marint (bröllopet hade det som tema), men detta fick gå i den ljusare skalan av Skärgårdslivsserien och helt utan bling och dekos. Utprintade namn och datum från datorn.

Insida med liten sångrad och spellbinder med plats för egen hälsning. Små snäckor från Piecesarken som liten dekoration.

Ulf Lundells kärlekssång.

Ha en fin dag, allesammans!

~Linda


4 kommentarer:

Ida H sa...

I like a lot!!!
Ida H

Pernilla/Trollwing sa...

Underbara kort Linda!! Så supersnyggt utnyttjande av de vackra papprena, snygga teman genom båda korten och extraordinärt dekorerade!!! Asläckert!

Kramar:)

Karin sa...

Så fint!!!

Papprena är ju helt underbara :)

Kram// karin

Anonym sa...

Hej angelica...tack för bra service häromveckan när jag fick handla trots att du hade semester!!!Jag kommer nästa vecka och betalar..
Hälsn.annika