onsdag 9 mars 2011

Nya stämplar & Magnolia med små hjärtan på rad.

Hejsan!
Jag har haft lyckan att få lära känna ännu en superduktig kortmakartjej!
Hon heter Linda Strömberg och har egenligen inte scrappat så speciellt länge men det kan man verkligen inte tro! Började med att stämpla på ljus och provade sen att så smått börja göra lite kort och även måla motivstämplar med distress ink. Resultatet? Ja ner ser ju själva nedan, superduktig är ordet!
Inte nog med detta så visade sig Linda va en fena på att designa jättefina texter att göra stämplar av och ingen blev väl gladare än jag då jag nu fått äran att sälja dem i butiken!! =)

Släppte dessa på Vätterscrappen i helgen och som jag trodde blev de poppis =) Har nu några ark kvar som jag ikväll lägger upp i webbutiken, ca 42 st omonterade stämplar i olika storlek på ett A4 ark.
Så vill Du ha ett, ja då får du skynda in i webbutiken då de nu finns till ett mycket bra pris och endast ett fåtal kvar!
Självklart måste vi ju visa lite av dem också så jag får lov att presentera Linda Strömberg, GästDT under mars månad! /Angelica


Hej!
Jag har fått den stora äran att vara gäst-DT här hos Hilda Rum under mars månad.
 
Har gjort två kort med samma stämpel denna gång. Nya och underbart söta Magnoliastämpeln från kollektionen You are so Special, med små hjärtan på rad ville visst så gärna låta sig färgläggas mer än en gång:)

Papperna är från Maja Designs underbara serie "Ska vi ta en fika?". Martha Stewarts hjärtstans fick vara med som en dekorkant. Blommor i olika storlekar och ett metallhörn som dekor. Stämpeln "thinking of you" är en Piecesstämpel.


Insidan med nya härliga papper. Kantstämpel från Pieces - likaså textstämpel "Learn from yesterday..."


Ännu en textstämpel från Pieces "just because..."

Samma Tilda fast på annat sätt.
Ett litet budskap som enda dekoration "You are always on my mind" stämpel från Pieces.


Insidan med ännu fler Piecesstämplar. Gulligt blomband i vitt och retropunchade blommor fick bli dekoration.


Jag vill passa på att ta tillfället i akt att tacka Angelica och alla härliga tjejer som gjorde Vätterscrappen den 5 mars till en toppendag!

Kram Linda

1 kommentar:

Cathrin sa...

Men ÅH, vad roligt....GRATTIS Linda.
Hm, ja proffs från början....orättvist. Ni som inte köpt Lindas stämplar ....GÖR DET...helt underbara!

Kram Cathrin